onsdag den 2. oktober 2013

Opera i Provinsen gæster Ølgod..

Kulturdagene i Ølgod begynder med Operahighlights, præsenteret af Lotte Heise og sunget af fire operasangere fra Opera i Provinsen når denne gæster byen d. 6. oktober med en koncert, fuld at godbidder fra operalitteraturen.
Opera i Provinsen er en selvejende institution med det formål at producere og opføre international opera på dansk og opføre dem hvor opera sjældent eller aldrig ellers bliver opført.
Opera i Provinsen består i hovedsagen af sangere med tilknytning til Det kgl. Teater som her har et frirum, en legeplads om man vil.
Ved Highlightkoncerten i Ølgod medvirker fire sangere, Pernille Bruun, sopran. Mariann Amdisen, mezzosopran. Lars Bo Ravnbak, tenor og Børge Nielsen, baryton. Det hele akkompagneres af Bo Lundby Jæger.
Programmet består af arier, duetter og kvartetter fra berømte og elskede operaer, bl.a. Carmen, Trubaduren, Perlefiskerne, Don Carlos, La Boheme og Rigoletto, den sidste har Opera i Provinsen  premiere på søndag d. 1. december i år. Koncerten slutter med Fangernes kor fra Nabukko hvor publikum opfordres til at synge med af karsken bælg, så det tager sig ud af noget.