onsdag den 30. april 2014

25-års reglen afskaffes i Varde Kommune..

Se artikel..


.

Kanonstart for Majcykelturen..

Læs mere..


.

Billedkunstner Søren Taaning fra Skovsnogen laver rundvisning i Janus Bygningen.

På søndag den 4. maj kl. 14 er der mulighed for at møde den spændende billedkunstner Søren Taaning, som er en af bagmændene bag Skovsnogen Artspace, hvor en lilleprivat vestjysk skov godt 30 km syd for Herning er blevet omdannet til en park for samtidskunst. Her er mere end unikke værker der vises under åben himmel.
Søren Taaning er udgået fra Kunstakademiet i 2001 og har siden boet i Vestjylland. I Skovsnogen Artspace har Søren Taaning ønsket at skabe rum i naturen til at tænke over livet i byen. I sin kunstneriske praksis skaber han stedsspecifik kunst, der forsøger at forholde sig til et områdes historie, ressourcer og hverdag.  Ved første øjekast ligner værkerne virkeligheden, men ved nærmere undersøgelse viser de sig at mime en offentlig fælles reference, oftest med brug af humor og ironi. Den underliggende dagsorden er ønsket om at stille spørgsmålstegn til både den måde vi indretter os på samt den måde vi interagerer i det offentlige rum.

Det er PT 14 udstillingens 8 deltagende kunstnere, som danner baggrund for rundvisningen med  Søren Taaning, ligesom han helt sikkert også vil komme ind på naivisten Otto Poulsen, som der også vises værker af.


Med venlig hilsen,
Vestjysk Kunstforening og Vestjyllands Kunstmuseum
JANUS BYGNINGENLærkevej 25, 6862 Tistrup, 7529 9825