mandag den 24. marts 2014

ØGU’s forårsopvisning, over 1500 besøgte Ølgod hallen lørdag..


Ølgod den 22-1-2014..

Ølgod gymnastik og ungdomsforenings forårsopvisning, det kan samle Ølgod og omegns borgere, der var mødt over 600 publikummer, 1000 gymnaster og 19 hold. Efter indmarch bød gymnastikudvalgets formand Henning Dejgaard velkommen og op til fælles sang. Den nye byudviklingschef Klaus Irming Rasmussen åbnede opvisningen, hvor han fortalte om gymnastikkens historie.

Idræt om dagens instruktør sagde også farvel i dag, Anne Birthe Troelsen har været instruktør siden 1997. Det kan lige nævnes, at der er omkring 100 deltager med hver uge.


.

Nyt ansigt i Sydbank Ølgod..

Den 1. marts startede Jakob Theilgaard Jepsen som kunderådgiver i Sydbank i Ølgod, og dermed gik en drengedrøm i opfyldelse.

I 8. klasse var Jakob Theilgaard Jepsen i erhvervspraktik i Sydbanks afdeling i Varde, og her fandt han ud af, at kunderådgivning i bankverdenen var det, han ville beskæftige sig med. Siden er det gået slag i slag, og i 2010 blev han udlært finanselev fra Sydbank. Efterfølgende har han efteruddannet sig yderligere, og nu har han så fundet drømmejobbet i Sydbanks afdeling i Ølgod.

- Som elev har jeg været omkring flere forskellige afdelinger, og jeg er glad for nu at have fået en fast base, hvor jeg kan være i mange år fremover. Og det er bare et ekstra plus, at det er her i Varde kommune, hvor jeg bor. Lokalområdet her betyder meget for mig, og jeg glæder mig til at møde kunderne og arbejde sammen med kollegerne. Nogle af dem husker mig endda fra dengang, jeg var erhvervspraktikant, siger Jakob Theilgaard Jepsen.

Jakob Theilgaard Jepsen bor i Varde sammen med sin kæreste Anne. Fritiden bliver brugt på sportslige udfoldelser, hvor Jakob har været vidt omkring. I øjeblikket er det cykling, der har hans store interesse, og Jakob glæder sig over, at han kan cykle til arbejdspladsen i Ølgod.

Kontakt:
Kurt Jørgensen, filialdirektør i Sydbank Ølgod
Tlf.: 74 37 91 52
E-mail: kurtlykk@sydbank.dk



RollerRock - Søndag var der gratis koncert med Dr. Diesel..

Hauge den 23-3-2014..

Søndag bød RolleRock til gratis forårskoncert med det legendariske band Dr. Diesel. Koncerten var en led i mange ting, det var første gang, at man koblede det store telt på scenevognen, der skulle laves filmoptagelser, der var besøg fra Ansager, som er kendt for en by med masse musik, de skulle se på scenevognen og dens udstyr. Kl.16.20 gik Dr. Diesel på scenen og spillede en lille times tid.

Vi ses til RolleRock 2014..






U16 drenge 2. division kom tilbage på sporet..

Kamp ref. fra søndag den 23.03

Team Nord – Ribe HK 32-20 (15-8)
Team Nord 2. division drenge spillede søndag eftermiddag  på hjemmebane imod Ribe HK.

Vi havde noget en plet vi skulle have vasket af, efter vores store nederlag i tirsdags. Vi havde i ugens løb snakket meget om hvordan vi kom videre, og kom tilbage til vores normale niveau, med fight og indstilling som hovedingredienserne.

Her efter kampen, kan vi kun være meget tilfredse. Vores 3+3 forsvar med Eg, Skov og Meldgaard fremme, og en Vejlgaard nede bagved, der stort set fik holdt deres store stregspiller fra fadet kampen igennem, var helt suverænt, og kom Ribe engang i mellem igennem, stod Kevin i målet og pillede boldene flot ned. Vi formåede i dag også at få udnyttet kontrafasen godt og her var en af banens bedste Peter Eg knivskarp.
Så der er stor ros til holdet, både for spillet og kampen i dag, hvor vi igen fik godt gang i sammenspillet.  Men lige så meget for at være tilbage mentalt, efter vores seneste kamp.

Redninger: Kevin Jensen 16.
Scoringer: Peter Eg 10, Mads Thomsen 8, Kean Lund 5, Mathias Skov 3, Mathias Vejlgaard 2, Nikolaj Enggaard 2, Frederik Meldgaard 1, Nicklas Bruslund 1.


Team Nord ”man of the match” Kevin Jensen.

Træner
Peter Vestergaard

Team Nord 2. – Haderslev UH 21-19 (13-10)..

Kamp ref. fra søndag den 23.03.

Team Nord´s A. drenge spillede sent søndag eftermiddag på hjemmebane mod Haderslev UH.
Vi var i dag lidt ramt af at vi kun havde 2 deciderede bagspillere med, så vi måtte improvisere godt undervejs.
Vi står faktisk rimeligt godt i forsvaret kampen igennem, selvom der var mange nye konstellationer. I angrebet var det i dag meget individualisterne der afgjorde tingene for os, og det var dejligt at det var nok til at vinde kampen med 2 mål. Det blev aldrig nogen godt spillet kamp, men sejren var vigtig for os, og vi holder os stadig lige i hælene på Toftlund, som topper rækken.

Redninger: Lennart Held 11.
Scoringer: Jeppe Østergaard 8, Jeppe Dinesen 6, Jonas Sørensen 2, Mads Meldgaard 2, Magnus Guldager 2, Kasper Tirsbæk 1.

Team Nord ”man of the match” blev forsvarsstyrmand Sebastian Gravesen.

Træner

Peter Vestergaard

HTH/CØ-05's håndbold har fået nyt udstyr og tøj..

Boconcept har sponseret nyt smart spillertøj, og Sydbank har sponseret Sportstasker, drikkedunke, bolde poser og overtrækstrøjer til alle spillere på HTH/CØ-05's Serie 1 herrer, Jyllandsserie damer og serie 2 damer..

En stor tak til alle vores sponsorer for at alle hold nu kan spille i ens spillertøj..

Mvh. Helle Lorentzen


Klik på billederne..