mandag den 7. oktober 2013

Røde Kors indsamling - Det tager 3 timer = 6 afsnit af Friends.

Vil du gøre en forskel – eller se 6 afsnit af Friends?

Sådan lød det fra musikgruppen Nephew op til årets Røde Kors indsamling. Den gav pote hos 62 i Ølgod Røde Kors, idet de havde valgt at gøre en forskel ved at troppe op i Røde Kors butikken søndag formiddag for at hente en raslebøsse. Det lyste langt væk, at i et sådant vejr ville det være en større straf at skulle sidde inde og glo på Friends. Seks afsnit – eller tre timer senere kunne det strålende resultat på ca. 53.000,- kundgøres. Tak til alle for hjælp og bidrag. På landsplan blev samlet ca. 18 mio. Man kan tale om et meget stabilt resultat på såvel lands- som lokalt plan, idet sidste års var henholdsvist 18 mio. og godt 52.000,-kr.

Stabilitet og tradition var der ligeledes på forplejningsområdet: kringle og kyskager fra Grethe, kaffe fra Super Brugsen, Ølgod, forplejning hos René Købmand i Skovlund, hos Daglig Brugsen i Tistrup og Ansager og hos Kaja i Strellev. Tak til alle for indsatsen. Det sætter lige prikken over i´etJ. Men to ting var anderledes i år i forhold til i fjor: vejrguderne og Jyske Sparekasse. Tak til Jyske Sparekasse og Karen for at holde åbent for os. Vi håber, samarbejdet må fortsætte – på begge områderJ.

I øvrigt kan Røde Kors meddele, at genbrugsbutikken udvider åbningstiden, så der fremover er åbent også lørdag formiddag. Så kig ind og gør en god handel.

Hilsen Røde Kors, Ølgod


v. Agnethe Gammelgård

Udstilling i Lindberg Salen på Ølgod Museum blev åbnet - Mejeridrift..

Ølgod den 6-10-2013..

Søndag eftermiddag blev mejeriudstillingen officielt åbnet af Erik Buhl.

Det er en fortælling om mejeridrift, bag udstillingen står tidligere mejeribestyrer på mejeriet i Ølgod, Knud Krogsgaard og tidligere mejerileder for først Lindbjerg Mejeri og senere Tistrup Mejeri, Erik Møller Madsen.