tirsdag den 18. februar 2014

Hundefolk - Rævens dværgbændelorm er fundet i ræv ved Grindsted..

Se artikel HER..



.

Varde Kommunes driftsafdeling vinder udbud..

Varde Kommune har netop afsluttet en større udbudsrunde af driftsopgaver herunder vedligehold af kommunens veje, parker og offentlige toiletter. Det bedste bud blev afgivet af kommunens egen driftsafdeling, som derfor har vundet opgaven de næste seks år. 

Udbudsmaterialet er udarbejdet hen over efteråret og sendt i udbud den 2. december 2013. Der blev afholdt licitation den 17. januar 2014, hvor der indkom tre bud inklusiv driftsafdelingens bud.

”Jeg er meget tilfreds med resultatet, og jeg er stolt på mine medarbejderes vegne. Vi har igennem flere år arbejdet målrettet med at effektivisere driften. Nu har vi bevist, at vi i direkte konkurrence med private aktører er fuldt ud konkurrencedygtige. Det er meget tilfredsstillende, og vi glæder os til at fortsætte arbejdet”, siger driftschef Bjarne Fly.

Kommunal effektivisering
Udbudsrunden giver Varde Kommune en samlet besparelse på 4,2 mio. kr. i kontraktperioden på seks år, hvilket svarer til årlig en effektiviseringsgevinst på godt tre procent.

”Fra et kommunalt perspektiv er det positivt, at vi med udbudsrunden sparer skatteyderne for 4,2 mio. kr. Derudover noterer jeg mig naturligvis med glæde, at Varde Kommune har effektive medarbejdere. Det er dejligt at blive bekræftet i”, siger Connie Høj (V), formand for udvalget for Plan og Teknik.  

Ro for medarbejderne
Udbuddet omfattede virksomhedsoverdragelse fra den kommunale drift til den vindende virksomhed af i alt 36 medarbejdere. Denne overdragelse kan nu undgås.

”Udbudsrunden har naturligvis givet noget usikkerhed blandt medarbejderne, fordi vi risikerede at skulle skifte arbejdsgiver i forbindelse med udbuddet. Den usikkerhed er nu forsvundet, og det er rigtig godt. Jeg glæder mig også over, at vores afdeling har vundet udbuddet, og jeg tager resultatet som et klap på skulderen til alle medarbejdere, og som en anerkendelse af den indsats vi yder for at være effektive hver eneste dag”, siger tillidsmand Johannes Madsen, Varde Kommunes driftsafdeling.

Mere info:
Connie Høj (V), Formand for udvalget for Plan og Teknik: 20 13 84 08 / 23 81 42 13
Bjarne Fly, Driftschef Varde Kommune: 24 86 07 24
Johannes Madsen, Tillidsmand, Drift: 29 28 12 32


Venlig hilsen

Christian Rabjerg Madsen
Udviklingskonsulent

Mobil. 2072 6393

Plan, Kultur og Teknik
Sekretariatet
Varde Kommune
Bytoften 2

6800  Varde