fredag den 31. januar 2014

Arrivas tog kører til tiden - 2013 har været det bedste år nogensinde for Arriva i Vestjylland..

Se artikel her..


.

Kommunalt topjob går nu i genopslag..

Fem ansøgere har lagt billet ind på at blive Max Kruses efterfølger, når han går af som kommunaldirektør med udgangen af april måned. - Vi tror på, at et genopslag kan føre til et bredere ansøgerfelt, vurderer borgmester Erik Buhl.

Fem personer har meldt sig som ansøgere til jobbet som ny kommunaldirektør i Varde Kommune.
Stillingen bliver ledig, når den nuværende administrative topchef, Max Kruse, forlader posten for at gå på pension. Det sker med udgangen af april måned.
- Alle fem er gode og kvalificerede bud på den administrative topleder, vi er på udkig efter – nemlig en person, der sammen med den øvrige direktion, medarbejderne og ikke mindst byrådet, kan og vil være med til at videreudvikle Varde Kommune, fastslår borgmester Erik Buhl.
- Alligevel har vi en fornemmelse af, at der er flere personer ”derude”, der er egnede til stillingen. Derfor har vi besluttet, at genopslå stillingen, hvilket ikke skal ses som en afvisning af de ansøgere, der allerede har meldt sig. De bliver liggende ”i bunken”, mens vi lige sætter lidt ekstra tid af, så flere potentielle ansøgere kan melde sig på banen, fortsætter Erik Buhl.

Ny ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen for det første stillingsopslag udløb i mandags. Med genopslaget bliver der en ny frist, nemlig den 6. marts klokken 09.00.
- Herefter går den traditionelle procedure i gang. Målet er, at alt kan være klappet og klart, så byrådet kan afgøre sagen på deres møde den 1. april, oplyser Svend Aage Jensen, der er personalechef ved Varde Kommune.
Og sker det, er det tanken at den nye kommunaldirektør kan sætte sig til rette i chefstolen den 1. juni.



Team Nord U16 drenge A. tabte hjemme..

Kamp ref. fra torsdag den 30.01-2014.

Team Nord – Toftlund IF 19-22 (5-12)

Team Nord´s A. drenge spillede torsdag aften på hjemmebane mod Toftlund IF. 
Vi kommer egentlig fornuftigt i gang med kampen, men efter ca. 10 min går vi i stå i begge ender af banen, og vi må gå til pause bagud med 7 mål. I halvlegen får vi snakket om, hvordan vi skulle få dækket bedre af i defensiven, og derefter forhåbentlig få nogle kontrascoringer. Det lykkedes os faktisk også en stor del af vejen i anden halvleg, Sebastian Gravesen styrede forsvaret med hård hånd og Nikolaj Enggaard fik godt gang i skudarmen fra venstre back, og generalt skal der være stor ros til gutterne for fighten i anden halvleg. Havde vi været lidt skarpere på vores 100% chancer, kunne vi godt havde fået point, men set over hele kampen var det fortjent nok at Toftlund vandt kampen 22-19.

Redninger: Lennart Held 10.
Scoringer: Nikolaj Enggaard 8, Jakob Møller 4, Jonathan Sørensen 3, Jonas Sørensen 2, Kasper Tirsbæk 2.
Team Nord”man of the match” blev Nikolaj Enggaard.

Næste kamp for os er fredag den 21.02, hvor vi hjemme i Ølgod skal møde Vejen HK.

Træner

Peter Vestergaard