fredag den 13. september 2013

Hvad er kunst..

Se her..


.

OK Cup i fodbold - Skolemesterskaber i Varde Kommune er vel overstået..

Tistrup Stadion 13-9-2013. Se indslag..

Tistrup Stadion/boldklub og Horne/Tistrup Skolerne var fredag vært for skolemesterskaberne i fodbold for skolerne i Varde Kommune.

300 hold spillede mere end 700 kampe for, at finde de bedste skolehold på alle klassetrin.

Det er Tistrup Boldklub og Tistrup Skole i samarbejde med DGI Sydvest, der afholder de traditionelle skolemesterskaber, og i år var der 1800 elever fra 0. – 9. klasse, der spillede fodbold og dertil 200 elever, der var heppekor samt 300 lærer.

Hovedsponser var OK Benzin, og derudover var dagen støttet af Tistrup Mejeri, Kvickly i Varde, SuperBrugsen i Nr. Nebel samt Dagli’Brugserne i Tistrup, Outrup, Ansager, Horne, Janderup, Sig, Agerbæk, Alslev og Starup.

Repræsentant fra Varde Byråd Preben Friis-Hauge var også til stede, Varde kommune havde givet et beløb på 15000 kr. til køb af nye fodboldmål.

Alt i alt et flot arrangement, hvor mange frivillige hjalp til, lige fra forældre og bedsteforældre.

Indslag fra dagen http://youtu.be/rJneWzaS3OM

Billeder fra dagen kan ses på www.tistrupnews.dk

Klik på billederne






Ølgod Museumsforening - Hitlers jyske Atlantvold..

Foredrag onsdag d. 18. september kl. 19.30 i Kulturhuset i Ølgod.

Hitlers jyske Atlantvold

Historiker og museumsdirektør Jens Andersen, Museumscenter Hanstholm, vil med kort og billeder fortælle om resterne af det kystforsvar, tyskerne anlagde under krigen, hvorfor bunkerne blev bygget og hvilke tanker der lå bag opbygningen af invasionsforsvaret, og om hvordan de fungerede under krigen.

Alle er velkommen. 
Gratis adgang for museumsforeningen medlemmer, andre 40,00 kr.
Medbring selv brød, så giver vi kaffen.

Hitlers jyske Atlantvold

Ølgod Museumsforening indbyder onsdag aften til et foredrag i Kulturhuset. Historiker og museumsdirektør Jens Andersen, Museumscenter Hanstholm, vil fortælle om det kystforsvar, som tyskerne anlagde under krigen. Med billeder og kort vil han fortælle om de rester der i dag ligger langs strandene og klitterne på den jydske vestkyst. Han vil fortælle hvorfor bunkerne blev bygget, hvilke tanker der lå bag og om hvordan de fungerede under krigen, om mandskabets dagligdag, og om hvilken betydning de havde for krigsførelsen.

.