mandag den 2. juni 2014

LPM i Ølgod er på sporet af vækst..

LPM Production A/S i Ølgod kom ud af 2013 med et overskud på 2,2 millioner kroner. Det er ikke blot et betydeligt bedre resultat end i 2012, men det pæne overskud falder også i et år, hvor virksomheden har foretaget store investeringer for at være gearet til fremtiden.

Læs hele artiklen på JV.dk/varde


Mirjam de Vries, Ølgod, udstiller akrylmalerier i juni i Kulturhuset i Ølgod.

Mirjam har tidligere udstillet i HTH Køkkenforum, Ølgod, LS-Trapper & Stål, Ølgod, Ugeavisen Tistrup-Ølgod, Salonen, Ølgod, Diætistpraksis i Haarlem,Holland, Lærdansk, Varde, Tandlægepraksis Lind, Tarm, Rådhuset, Varde, og Danske Bank, Ølgod.

Læs hele artiklen på JV.dk/varde

Peter Mygind holder grundlovstale i Ølgod..


I over 20 år har Peter Mygind underholdt store som små. Vi kender ham fra blandt andet filmene om ”Min søsters børn”, som TV vært på fx Danmarksindsamlingen og fra talrige hovedroller i forskellige film. Nu kommer han et smut forbi Ølgod Skole for at holde årets grundlovstale. Med originale indslag, via dans, sang, skuespil, latter og glæde, har Peter lovet at tage opgaven op med entusiasme og indlevelsesevne og vi er sikre på at han nok skal kunne måle sig med sidste års succes Viggo Sommer.
Peter vil starte med at holde et oplæg omkring mobning for skolens ældste elever hvorefter han begiver sig til Ølgod Hallerne for at holde en grundlovstale for hele byen.

Program:

10.05 – 10.45 : oplæg omkring mobning for 6.-8. årgang. Sted: Ølgod Skole, Skolegade 11 (aulaen)

11.00 – 11.20 : Grundlovstale for hele skolen samt byen i Ølgod Hallerne, Skolegade 18.

For mere info kontakt:

Lars Stampe på tlf. 30 53 71 47 eller via engdraget33@bbsyd.dk


Skulpturen ”Pige på bænk” er Ølgods nye og 19 skulptur..


Den blev afsløret mandag og kan ses ved Boligselskabet BSB Ølgod på Mejerivej. Kunstneren er Misja Kristoffer Rasmussen.

”Pige på bænk” har været udstillet i Ølgod ved Pagoden i forbindelse med skulpturudstilling 2013.