torsdag den 14. november 2013

ØLGOD Museumsforening - Godsejer Karl Nielsen fortæller..

Foredrag onsdag den 20. november kl. 19.30 i Kulturhuset i Ølgod.



Herregården Nørholm
Godsejer Karl Nielsen, Nørholm Gods, vil fortælle om godset, som han sammen med hustruen Martha Nielsen, har ejet og drevet siden 1979. Han vil fortælle godset historie og om de ejendomme og jorde, som tidligere har hørt til godset. Og om den moderne virksomhed, som ægteparret driver i dag.

Alle er velkommen. 

Medbring selv brød, så giver vi kaffen. 

Der er gratis adgang for Museumsforeningens medlemmer, andre 40,00 kr.

www.olgod.dk

.

Byrådskandidater besøgte Hodde Kro "Et vælgermøde uden dagsorden"..

Hodde den 13-11-2013 - Se Film/Indslag fra aftenen..



Lokale kandidater til byrådsvalget Erik Buhl, Arne Haahr Hansen og Preben Friis-Hauge som også stiller op til regionsvalget, besøgte Hodde Kro onsdag aften, det var et vælgermøde uden dagsorden. Der var også andre kandidater til stede.

Aftenen ordstyrer var Karl Chr. Jensen, han havde en travl aften, der var mange, der var kommet, for at få rent besked fra de 3 herrer. En af de emner der blev drøftet meget intenst, var ekspeditionstiden i det kommunale system. 
Mange var træt af, at når man søgte forskellige tilladelser, ved det kommunale system, så var man også nød til at sende en kopi til politikerne. Der var eksempler på, at sager der havde taget flere år, først blev behandlet, efter at man havde kontaktet en politiker.
En repræsentant for de ældre i salen, klagede over, at det var for dårligt, at når de ældre ringede ind, så hørte de en stemme sige, du er nummer 19 i køen.

Der blev også drøftet priser på byggegrunde, tandplejen, jo, der var nok for kandidaterne at svare på.

I pausen var Hodde Kro vært for fri sandwich bar.

Film/Indslag fra aftenen kan ses her http://youtu.be/qVGwL03Xa94