torsdag den 24. oktober 2013

Ølgod by får stor ros fra hele landet – Se indslag..

Ølgod den 24-10-2013 – Se indslaget..

Ølgod by får meget ros for deres forretningsliv og byens renhed. I sommer var der Aktiv kroket camping i Ølgod, hvor der var besøg fra hele landet, flere havde været her før. Der bliver lagt meget mærke til byens renhed og dens kultur og forretningsliv.









Team Nord U16 drenge startede den nye sæson med 2 sejre..

Kamp ref. fra tirsdag den 22.10-2013

Team Nord U16 drenge startede den nye sæson med 2 sejre

Vores A. hold spillede på hjemmebane i Tistruphallen mod Bramming efterskole. Det blev en hel tæt kamp, som først blev afgjort til allersidst, vi vinder 25-23 efter en super holdindsats hvor fight i begge ender af banen sikrede os sejren.
Redninger: Lennart Held 13
Scoringer: Nikolaj Enggaard 7, Frederik Meldgaard 5, Jonas Sørensen 5, Kasper Nielsen3, Jakob Nielsen 3, Kasper Tirsbæk 3.
Team Nord ”man of the match” blev Jonas Sørensen
Derefter spilled vores 2. Divisions hold mod Vojens efterskole. Det blev en lige så tæt og intens affære som kampen forinden. I 2. halvleg tror jeg dog at vores større bredde blev afgørende for kampens resultat, en 2 måls sejr på 26-24 i en kamp hvor vi fik samtlige markspillere på måltavlen.
Redninger: Kevin Jensen 11
Scoringer: Mads Thomsen 8, Jeppe Dinesen 5, Malthe Larsen 5, Matias Skov 2, Sune Gandrup 2, Kean Lund 1, Peter Eg 1, Mathias Vejlgaard 1, Nicklas Bruslund 1.
Team Nord ”man of the match” blev Mads Thomsen
Det var en rigtig god start for os på den nye sæson, og det håber vi så at vi kan følge op på allerede på søndag hvor 2. divisions holdet skal en tur til Fredericia og på tirsdag hvor A. holdet hjemme i Tistrup skal op imod Bramming IF.


Træner

Peter Vestergaard

Gårde Juniorklub - Et godt sted at være..

Se artiklen HER..


.