mandag den 30. juni 2014

ØLGOD PENSIONISTFORENING kører til Malunds have.

ØLGOD PENSIONISTFORENING

LØRDAG D. 9. AUGUST 2014 KL. 8.00 FRA TORVET I ØLGOD

Vi kører fra torvet i Ølgod kl. 8.00 Og kører til Malunds have, hvor vi starter med at nyde kaffe/rundstykke, inden vi går tur i den meget flotte have. ( Lige lidt om havens historie. )
Da vi i 1961 overtog Stinnes fødegård, Ll. Malund med 45 tdr. land, havde vi ingen forestilling om, at haven skulle blive den store fælles interesse og rigdom i vort liv. 

Bedriften blev udvidet ved køb af et par nabogårde, og dyreholdet blev afløst af kartoffelavl i større målestok samt drift af maskinstation, der i travle perioder krævede al den energi, vi hver især havde i os. Vi gav os dog tid til at plante træer omkring gården for at skabe læ og atmosfære.

 Vi kører til Århus hvor vi skal i den Gamle by. Hvor vi besøger udstilling 1974 - din egen tid på museum Som genskaber en ny bydel med udgangspunkt i året 1974. Bydelen er en tidsrejse, hvor du kan besøge din egen, dine forældres og dine bedsteforældres historie. En slags mini-Danmark i 1974. 

Tre forskellige boliger
Museumslejlighederne skildrer den almindelige danskers historie. Boligerne viser de forandringer der har været i husholdning, indretning, madkultur og beklædning fra 1974 til i dag. I lejligheder boede der en Skole inspektør. En kollektiv Og en kerne familie.

Men der er også butikker vi kan besøge bla. Minimarked fra Gedved. Radio og tv butik, Konditori og flere andre spænde butikker.

På vejen hjem fra Århus besøger vi basar Vest og nyder atmosfæren, og måske en kop kaffe og lader os sikkert friste af de mange gode muligheder for at købe frugt og grønt inden vi kører mod Ølgod
Middagen nydes på Låsby kro. 
Menuen vil vi ikke afsløre, men det bliver 2 retters.

Prisen bliver 555 kr. Som dækker bus, entrerer, morgenkaffe/rundstykke, 2 retters menu.

SIDSTE TILMELDING: LØRDAG D. 26. JULI.

BENT HANSEN: 75243637 – 20653263
POUL NØRGÅRD: 75245081 – 25768395


ALLE ER VELKOMMEN TIL AT DELTAGE