Børn pyntede træet med egen julepynt, inden de gik i gang med at synge og danse rundt om træet.

Da sang og dans var godt i gang, dukkede julemanden pludselig op, det spredte stor glæde blandt byens børn.
Julemanden dansede med, det blev også til ture rundt i bygningen, der blev sunget, ”nu er det jul igen”, med en hel flok af byens børn og forældre lige i hælende.

Da de var færdige med at løbe rundt, var det tid til at få slikposerne udleveret til alle de artige børn, hvis de ellers kunne love, at de først ville synge igen til påske, fordi de faktisk havde vækket ham før tid.
Efter poserne var delt ud, var det tid til at få taget billeder sammen med den kære julemand.

Julemandens tygge mave blev kommenteret og i fællesskab med julemanden blev børene enige om, at han havde spist for meget grød.
Bagefter blev der serveret gløgg, æbleskiver og saftevand til børn og forældre, der blev snakket og leget.

Ca. 30 var mødt op, knap så mange som sidste år, men der er rigelig plads til flere næste år.

Af Fie Kjærgaard

Team Nord spillede uafgjort i Løgumkloster..

Kamp ref. fra onsdag den 18.12-2013.

U16 drenge 2. Division - SINE efterskole – Team Nord 34-34 (14-16)

Team Nord 2. division drenge spillede i onsdags på udebane i Løgumkloster mod rækkens nummer 2 fra SINE efterskole.

I store dele af første halvleg hang vi efter, vi fik dog en god periode i slutningen af halvlegen og vi kunne gå til pause med en føring på 16-14.

I anden halvleg fortsatte det tætte kampløb, dog var vi meget af tiden foran med et par mål. Til sidst kommer SINE dog helt op igen og efter sidste dommerfløjt stod der uafgjort på tavlen og en høj score på hele 34-34.

Vi har hele kampen igennem det utroligt svært i forsvaret og vi fandt aldrig rigtig løst den defensive del af kampen og det er simpelthen noget vi skal have mere fokus på fremover.

I den offensive del, er det på stærke individuelle præstationer at vi får scoret så mange mål som vi gør, og det er meget positivt at vi har spillere der kan lave afgørende ting på egen hånd. Vi vil dog stadig gerne have meget mere tempo og kollektivt spil ind i vores angrebsspil, og vi kunne se at de gange vi fik sat vores systemer ordentligt op, kom vi frem til scoringschancer hver gang. Så der er masser at arbejde videre med efter julepausen.

Vi har her inden jul vundet 4 kampe, tabt 3 og spillet en uafgjort, og set ud fra holdene i rækkens niveau, kan vi kun være tilfredse med den foreløbige pointhøst.

Redninger: Kevin Jensen 12, Lennart Held 3.
Scoringer: Mads Thomsen 13, Mathias Vejlgaard 6, Jeppe Dinesen 5, Peter Eg 4, Mathias Skov 3, Frederik Meldgaard 3.