mandag den 25. november 2013

Så går jagten ind på ny byudviklingschef..

Erik Buhl stopper om byudviklingschef ved årsskiftet, når han bliver borgmester.

Ølgod begynder arbejdet med at finde en ny nu.


Skriver JV..

Team Nord 2. division vandt hjemme..

Kamp ref. fra lørdag den 23.11-2013.

U16 drenge 2. Division - Team Nord  – SINE SK 31-29 (14-16)


Team Nord havde lørdag besøg af SINE efterskole fra Løgumkloster, på hjemmebane i Ølgodhallen. 


Vi får en fin start på kampe, hvor vi er aggressive i forsvaret og kommer frem til gode skudchancer i angrebet, hvor Mads Thomsen især havde godt gang i armen. 
Den sidste halvdel af første halvleg går vi dog lidt i stå og har et par dårlige returløb, det betød at vi til pause var bagud 16-14. Vi gik dog til pause med den indstilling, at vi sagtens kunne komme tilbage i kampen. I anden halvleg får vi korrigeret forsvaret en smule og står lidt bedre som inden pausen. I angrebet fik vores playmaker Mathias Vejlgaard sat spillet flot op, med både indspil til en stærk Mathias Skov på stregen og diagonalafleveringer til fløjen. 
Der er også ros til vores back Sune Gandrup der spillede en rigtig god anden halvleg, vores bedste spiller var dog Peter Eg der med et stort forsvarsarbejde, god kontrafase og flotte scoringer fra fløjen fortjent kunne få prædikatet som kampens bedste spiller.

Det var en flot skalp drengene tog i dag, da SINE ligger på andenpladsen i puljen. En andenplads vi dog kan overtage hvis vi kan formå at vinde vores næste svære udekamp mod Vojens. 

Redninger: Kevin Jensen 11, Lennart Held 1.
Scoringer: Peter Eg 7, Mathias Skov 5, Mads Thomsen 5, Mathias Vejlgaard 4, Sune Gandrup 4, Jeppe Dinesen 3, Kean Lund 2, Frederik Meldgaard 1.

Team Nord ”man of the match” blev Peter Eg.

Næste kamp for Team Nord er torsdag den 5. december, hvor vi skal til Vojens.

Træner
Peter Vestergaard