tirsdag den 24. september 2013

Indvielse af fælles friareal midt i Ølgod, onsdag den 25. september..

Onsdag den 25. september kl. 17:00 indvier Udvalgsformand, Preben Olesen, en ny oase midt i Ølgod. Den nye fællesplads er sidste etape i den samlede byfornyelse i Ølgod.

”For et år siden havde jeg den glæde at foretage den officielle indvielse af de samlede byfornyelsesprojekter herunder indvielsen af Pagoden og Pagodepladsen - i alt 8 ud af 9 projekter. Det 9. og sidste projekt står nu færdigt og omfatter det fælles friareal, som jeg ser frem til at indvie onsdag”, siger formand for udvalget for Plan og Teknik, Preben Olesen (V).

Byfornyelsesprojekterne i Ølgod var aldrig blevet en realitet, hvis ikke lokalsamfundet havde stået sammen og bakket op.


”Projektet og samarbejdet omkring både byfornyelsen og det fælles friareal vi i dag indvier, har hele vejen igennem bygget på frivillighed og forpligtende samarbejde mellem aktive borgere, erhvervsdrivende og kommunen. Lige fra første ide til færdigt projekt. Derfor ved jeg, at Ølgod bakker op om det nye fælles mødested, og jeg er derfor sikker på, at området vil blive velbesøgt”, slutter formand for udvalget for Plan og Teknik, Preben Olesen (V).

Klik på billedet..



Valg og nyvalg til bestyrelsen i ØHH..

Se artikel HER..


.