mandag den 9. december 2013

Team Nord A. tabte hjemme til topholdet..

Kamp ref. fra søndag den 08.12-2013.


U16 drenge 2. Division - Team Nord – Fredericia HK 24-34 (13-18)

Team Nord 2. division drenge mødte søndag topholdet fra Fredericia på hjemmebane i Ansager. Vi fik i den modsatte kamp i Fredericia en ordentlig snitter på 33-12, så vi var noget spændte på hvordan kampen i dag ville udvikle sig.

Vi ender med at tabe begge halvlege med 5 mål, og hvis vi skal være helt ærlige må vi nok også erkende at det er forskellen på de to hold. Vi kan i hvert fald godt være vores indsats bekendt, alle fightede som de skulle og blev ved med at løbe flot retur, selvom vi var meget bagud.

Vi havde i kampen i dag lidt svært ved at finde tempoet i angrebsspillet, til gengæld stod vores 6+0 forsvar rigtig godt især de sidste 20 min. af kampen.

Det var ikke i dag vi havde kalkuleret med at skulle have point, selvom vi selvfølgelig gerne ville have haft det. Det skal vi til gengæld gerne næste weekend, hvor vi på udebane skal møde UH Esbjerg, dog på en svær udebane i Guldagerhallen.

Redninger: Kevin Jensen 10, Lennart Held 2

Scoringer: Jeppe Dinesen 6, Mads Thomsen 6, Peter Eg 4, Kean Lund 2, Mathias Skov 2, Kasper Nielsen 2, Mathias Vejlgaard 2.

Team Nord”man of the match” blev Mathias Skov

Træner
Peter Vestergaard