fredag den 21. februar 2014

Fastelavnsfest i Kulturhuset i Ølgod..

Se mere her..


.

Ølgod: Hærværk på villa..

Se artikel Her..


.

Pressemeddelelse fra Gårde og omegn..









Så er et nyt år skudt i gang og det er tid til at forny Jeres medlemsskaber. Kontingentet er 100 kr. pr. hustand som vi plejer og allerede nu kan vi løfte sløret for nogle af de ting vi har på programmet for 2014. Vi vil snarest komme rundt til Jer så hav gerne 100 kr. liggende hjemme eller overfør pengene på vores konto 7381 0002506580 og HUSK afsender navn. 

Allerede på næste søndag d. 2. marts kl. 13 er der fastelavnsfest for vores yngste borgere og barnlige sjæle. Se vedhæftet invitation HER..

Derudover er der generalforsamling d. 6. marts som annonceret i Ølgod ugeavis i denne uge. Det er i Multihuset kl. 19 og afholdes sammen med vandværket. Indkomne forslag kan meddeles til en fra bestyrelsen. 

Næste fællesspisning vil være d. 1. april kl. 18:00 til Stegt flæsk og persillesovs. Se også vedhæftede invitation. Husk tilmelding. 

I anledning af at Gårde Krolfklub har 10 års jubilæum til sommer afholder vi en jubilæums- og sommerfest for at fejre dette. Sæt derfor allerede nu kryds i kalenderen d. 14. juni på Grønborglund i Gårde. Dagen vil starte op med morgenmad til alle og slutter af med helstegt pattegris og der vil være masser af indslag i løbet af dagen. Endeligt program vil blive meldt ud senere. 




Gårde Borger og Beboerforening..