tirsdag den 3. december 2013

3-12-2013. Cø 05 Håndbold i Ølgod har fået en aftale med Land & Fritid..

Se film her..

.

Vi holder Julehygge hos Skovlund Ismejeri & Gårdbutik..

Se artikel her..

.

Erik Buhl officielt valgt til borgmester..

Se artiklen her..

.

Klubmand afløser klubmand Hos ØIF..


Klubmand afløser klubmand

af Thomas Møller Kristensen

ØIF Fodbold har fundet ny træner til førsteholdet

Farvel til Jørgen Poulsen og goddag til Jan Aasberg.

Sådan er trænerkabalen kort fortalt gået op omkring ØIF Fodbolds førstehold, og den hidtidige og den kommende chef har faktisk en del til fælles.

De er begge omkring de 40 år, sværger til offensivt spil med fokus på egne styrker og har begge et stort hjerte for deres hjemstavnsklub.

Jørgen Poulsen har været helt central i genrejsningen af seniorfodbolden i Ølgod, mens Jan Aasberg de seneste syv år har trænet de bedste seniorer i Lunde Boldklub og også efter sit skifte vil være med i klubbens bestyrelse.

Muligheden for et samarbejde mellem ØIF Fodbold og Jan Aasberg skyldes da også i første omgang, at Lunde har besluttet at slå sig sammen med Outrup og Kvong for at bevare og styrke det lokale seniortilbud, hvorefter Jan Aasberg var åben for nye udfordringer.

»Jeg har tidligere takket nej til andre klubber, men nu glæder jeg mig til at prøve noget andet. Jeg har hørt meget godt om ØIF og glæder mig til at arbejde med en masse spillere til træning og til at arbejde med en masse unge spillere,« fastslår Jan Aasberg.

»Vi kommer til at fortsætte linjen med en positiv omgang fodbold, og jeg er meget opmærksom på det sociale sammenhold uden for banen, så jeg kommer til at præsentere nogle ideer som for eksempel fællesspisning for spillerne.«

Afskeden med Jørgen Poulsen har været ganske udramatisk og er primært sket efter hans ønske, da han følte tiden inde til at prøve noget nyt for begge parter. Med ham ved roret siden foråret 2011 har ØIF Fodbold som nævnt ikke alene fået genopbygget den dengang lukkede seniorafdeling, men har modsat mange andre klubber haft en stor træningsdisciplin med flot og stabilt fremmøde, der har udviklet både holdet, spillerne og ikke mindst den positive spillestil markant.

Fra udgangspunktet i Serie 5 kulminerede fremgangen med et ophold i Serie 3 i den forgangne halvsæson, men helt som spået af Jørgen Poulsen var modstanden en tak for skrap og endte med at sende holdet ned i Serie 4.

Derfra forventer man dog at kunne bruge de høstede erfaringer til at sikre sig en hurtig returbillet og på længere sigt en stabilisering på det højere niveau.

På vegne af fodboldudvalget har Olav Jeppesen haft opgaven med først at finde en egne kandidat siden strikke en aftale sammen, og han er glad for at kunne sætte kryds ud for en opgave.


»Den slags kan sagtens vise sig at drille og hænge helt frem til den nye opstart, så det giver arbejdsro. Nu kan vi så koncentrere os om at få besat de andre roller omkring seniorholdene, og man skal ikke tøve med at melde sig, hvis man ønsker at være en del af det spændende projekt,« understreger Olav Jeppesen.

.