mandag den 4. november 2013

Gourmetaften – Hr. Skov fra Blåvand..

Torsdag den 7-11-2013 kl.19 på HTH køkkenforum.


Tilmelding nødvendig.









Gourmetkokken Hr. Skov fra Blåvand laver lækre smagsprøver, som alle kan glæde sig til. De bliver fremstillet i samarbejde med Rasmus Urup, køkkenchef på Hotel Hesselet Nyborg.

Claus Skov er opvokset i Tistrup i dag driver han gourmet butikken Hr. Skov i Blåvand, hvor han byder på kulinariske oplevelser i såvel butikken og i hans cafe.

Claus vil fortælle om sin sit virke og hvordan han er kommet frem til det han arbejder med i dag. Han vil servere smagsprøver fra hans gourmet butik hvor tingene er specielt udvalgte. Vi får også mulighed for at smage en af hans hjemmelavede snapse.

Det bliver en aften med smag af det vestjyske og en enkelt dessert som Rasmus vil tage sig af.


TUR LANGS LIMFJORDEN – FOREDRAG MED BISKOP HENNING TOFT BRO..

ONSDAG D. 6. NOV. Kl.19.30 i Ølgod Kulturhus..

Foredraget kunne også kaldes ” Fra Tørfisk til biskop”.


Henning Toft Bro vil denne aften fører os langs Limfjorden fra Thyborøn, hvor han er født – over Mors, hvor han har været præst, og videre langs Limfjorden til bispesædet i Ålborg, hvor han blev udnævnt til Biskop i 2010. 
Under turen vil han også inddrage Folkekirkens situation i dag. 
Det hele krydres af sange og viser fra Limfjorden, og mon ikke nogle af dem er fra Tørfiskes program, da Henning Toft Bro har været medlem af denne gruppe indtil 1995. Han har desuden udgivet en del salmer og undervisningsmateriale om Folkekirken. Til at akkompagnere sig til sangene har vi fået tidligere provst fra Sædding Jørn Munksgaard. Han er meget glad for vores dejlige flygel.