Publikum var meget begejstret for koncerten, især for sidste afdeling efter kaffepausen hvor hun spillede Schumann´s fantasi i C. Det var så flot og flyglet fik på alle tangenter. Det var et brag af en afslutning. Publikum var begejstret, de nød at høre flyglet og de nød at høre en, der forstod at udnytte dets kvaliteter. Det er jo også imponerende, at hun kan huske sådan en lang koncert uden en eneste node.

U16 drenge 2. division - Nederlag og sejr til 2. divisions drengene

Kamp ref. fra onsdag den 26.02 og fredag den 28.02-2014

Bramming GIE – Team Nord 33-30 (16-15)
Team Nord 2. division drenge spillede onsdag aften på udebane mod Bramming GIE.
Vi ville gerne revanchere os fra vores sidste nederlag mod Bramming, og vi havde snakket meget om hvordan vi skulle dække op, så vores målmænd havde større chancer for redninger. Vi ender også med at holde Bramming nede på 7 mindre end sidst, men var der stadig ikke helt godt nok, og det var som om vi ikke rigtigt var der 100 % mentalt. Den største sønder i kampen var dog vores angrebsspil, vi spillede slet ikke som et hold, det blev alt for meget enkeltmands præstationer, i stedet for at gøre hinanden gode. Så det var vi noget skuffede over efter kampen. Der skal dog også lyde stor ros til Bramming holdet, som formåede at få det bedste ud af deres spillere, samtidig med at de var godt forberedte på hvad vi kom med.

Redninger: Kevin Jensen 10, Lennart Held 3.
Scoringer: Kean Lund 8, Sune Gandrup 7, Mads Thomsen 7, Mathias Skov 5, Frederik Meldgaard 1, Kasper Nielsen 1, Nicklas Bruslund 1.
Team Nord ”man of the match” Mathias Skov

U16 drenge 2. division
Hvide Sande KFUM – Team Nord 31-33 (15-18)

Vi skulle så på den igen allerede fredag aften hvor vi på udebane skulle møde Hvide Sande KFUM.
Vi var meget spændte på hvordan vi ville klare kampen, især mentalt efter de sidste 2 nederlag vi har fået. Vi havde i dag alle mand til rådighed og det gav en god trykhed at gå ind til kampen med. Vi spiller en fantastisk første halvleg, ilden var tilbage i øjnene. Vi dækkede godt op, og fik vores systemer fint op, havde vi været skarpere på vores afslutninger, kunne vi næsten have lukket kampen til pausen, men vi endte med at føre 18-15 efter de første 30 minutter. Midtvejs i anden halvleg er vi dog ved at miste teten i kampen og falde tilbage til spillet fra de 2 foregående kampen, hvor vi panikker lidt i angrebet, afslutter for hurtigt og ikke kommer ordentligt hjem og stå i forsvaret. Heldigvis får vi os kæmpet ud af problemerne, og selvom vi kun ender med at vinde kampen med 2 mål, havde vi rimelig kontrol til sidst.
Det var rigtigt dejligt at komme på pointtavlen igen, og se at gejsten var tilbage hos drengene. Med sejren spillede vi os op på 2. pladsen i puljen.

Redninger: Kevin Jensen 17
Scoringer: Mathias Vejlgaard 8, Mads Thomsen 6, Kasper Nielsen 5, Kean Lund 4, Peter Eg 3, Mathias Skov 3, Sune Gandrup 3, Nicklas Bruslund 1.