onsdag den 2. oktober 2013

Udstilling i Lindberg Salen på Ølgod Museum..

Museumsforeningen/Kulturdagene

I februar i år åbnede museet en ny udstilling på Ølgod Museum, hvor børn og voksne kan opleve og eksperimentere sig ind i historien om Hjedding Andelsmejeri´s start og drift.
Det inspirerede Ølgod Museumsforening, som gerne ville fortælle mere om mejeridrift. Vi fik overtalt tidligere mejeribestyrer på mejeriet i Ølgod, Knud Krogsgaard og tidligere mejerileder for først Lindbjerg Mejeri og senere Tistrup Mejeri, Erik Møller Madsen, til at opbygge en udstilling i Lindberg salen med deres minder fra et langt liv i mejeriverdenen. Begges fædre var også mejeribestyrere og begge har gennem årene samlet mange ting og mange minder. Disse ting og minder er blevet til en flot udstilling, som fra søndag den 6. oktober kan ses på museet.
Alle er velkomne, i den første uge efter åbningen, søndag den 6. oktober kl. 16.00, er der gratis adgang for alle besøgende i museets åbningstid og ud over en kustode vil også udstillerne og et medlem af museumsforeningen være til stede. Alle er velkomne til åbningen, som vil blive foretaget af byudviklingschef Erik Buhl Nielsen.
Museet er åbent hver dag fra kl. 13.00 – 16.00, dog ikke mandag og lørdag.


Sonja Pedersen
Formand Ølgod Museumsforening