Kamp ref. fra fredag den 04.03 og søndag den 06.04

Fredag: Skjern – Team Nord 40-25 (17-10)

Søndag: Team Nord – Skjern 18-28 (15-13)

Team Nord 2. division drenge spillede fredag i Skjern og søndag i Ølgod mod Skjern Håndbold.
I den første kamp i Skjern fik vi en forfærdelig start, hvor vi kommer bagud 7-0, herefter var det lidt som om vi slog op i banen, vores defensiv og målmand var helt væk og selvom vi scorede 25 mål, spillede vi også en rædsom angrebskamp, hvor et af de få lyse punkter var Kean Lund, der scorede 7 mål på 7 forsøg. Vi var efter kampen meget skuffede over indsatsen og det hele så meget svært ud inden returopgøret søndag i Ølgod.
Inden søndagens kamp havde vi fået en god snak om fredagens kamp, tavlen var vasket ren og vi var klar til at yde Skjern maksimal modstand. Vi starter super godt og har rigtig godt styr på Skjern i vores offensive forsvar, det betød at vi kom til fine kontrascoringer, både i 1. og 2. bølge kontraen. Vi kunne derfor trætte men tilfredse gå til pause med en 15-13 føring. I anden halvleg var det dog som om at kræfterne og ideerne slap fuldstændig op i angrebet, hvor vi slet ikke scorer det første kvarter af anden halvleg, og ender derfor med at tabe kampen med hele 28-18. Vi er naturligvis skuffede over vores angrebsmæssige anden halvleg. Der skal dog lyde stor ros til vores forsvar, som stod fantastisk hele kampen igennem. I fredags var indsatsen ikke i orden, det var den heldigvis i dag og det var godt at se, trods alt.