mandag den 7. april 2014

CØ-05 Håndbold afholdte Håndboldgalla i Ølgod Hallerne søndag den 6. April 2014..


Lige fra første fløjt ved  kampstart var der en fantatisk stemning i begge haller da mange hold i CØ-05 og Team Nord  Håndbold havde hjemmebane i Ølgod Hallerne.

Dagen igennem deltog 16 hold med omkring 180 aktive spillere og trænere, der alle diskede op med  gejst, spillerglæde og godt håndbold til stor glæde for de omkring godt 200 tilskuer der var mødt op i hallen for at bakke op omkring holdene. 

Der var feststemning i hallen med musik ved indløb og ved scoring af mål.
Efter kampene blev der på hvert hold kåret ” Kampens spiller” som tak for en god indsats. I hver halvleg blev der udtrukket præmier på købte kaffebilletter. De flotte præmier var sponsoreret af de lokale erhversdrivende i Ølgod.


En dejlig håndbolddag sluttede med en nyt tradition fra CØ-05 udvalget nemlig med

Årets skulderklap i CØ-05

Dette skulderklap er en pris/tak der kan gå til udvalgsmedlemmer, trænere eller et hold der har ydet et særlig indsats indenfor håndbold. CØ-05 vil gerne tilkendegive den store frivillige indsats som er meget vigtig for foreningslivet.  

Prisen går i 2014 til Ann Madsen, Ølgod som siden 1995 har ydet et kæmpe indsats for håndbolden omkring Ølgod. Først som spiller, træner og udvalgsmedlem i IF Centrum.Fra 2005 er indsatsen ydet i holdfællesskabet CØ-05. Ann har valgt at stoppe i udvalget efter alle disse år.  Der skal derfor  lyde et kæmpe TAK til Ann for  mange års

friviligt arbejde i foreningslivet – TILLYKKE med  Årets Skulderklap 2014.


Flere billeder HER..