onsdag den 12. marts 2014

Bondemand ved Ølgod mistede sine briller, men….

Ølgod den 11-3-2014.

Bondemand Godtfred Møller Kristensen mistede sine briller tirsdag lige over middag, da han var i gang med, at beskærer nogle træer på sin ejendom.

En gren ramte brillerne og væk var de mellem alle de afsavede grene. De gik og ledte efter dem længe, men heldet var ikke med dem.

Bondemanden er af den flinke slags, så han har i tiderens morgen givet Dansk politihundeforening Vestjyllands afdeling lov til at træne spor på hans marker.

Så da heldet for dem udeblev og måtte opgive at finde dem, ringede han til formanden for Vestjyllands PH og spurgte om der var mulighed for, at en af hundene fra politihundeforeningen kunne finde dem. Formand Peder Kristensen mente, at det nok kunne lade sig gøre.

Hundefører Lone Kristensen og hunden Rico blev sat på opgaven sidst på eftermiddagen. Parret fik anvist stedet, hvor der havde været arbejdet i løbet af dagen. Efter 10 minutters eftersøgning var der halsgivning fra hunden, brillerne var fundet, så det var en glad bondemand, der modtog sine briller. 
Hundeføren udtaler, at det altid er en glæde, at man kan hjælpe og samtidig se at alle de trænings timer der ligger bag, giver pote. Det kan lige nævnes, at parret i september 2013 blev nummer 5 til Dm for politihunde i Herning.

Vestjyllands Politihundeforening..
Formand
Peder Kristensen






.