mandag den 28. oktober 2013

Team Nord U16 drenge blev udspillet..

Kamp ref. fra søndag den 27.10-2013.

U16 drenge 2. division.

Frederica HK – Team Nord 33-12 (15-7)

Drengene var søndag I kamp på udebane mod Fredericia. Lad os sige det med det samme, det blev ikke en god kamp. Fredericia kommer rigtig godt fra start, mens vi har store problemer i vores 5+1 forsvar, samt med at få sat et ordenligt tempo i vores angrebsspil. Vi prøver 6+0 forsvar, men så scorede de bare udefra på os. Efter ca. 20 min. spil prøver vi så at gå frem i vores 3+3 forsvar, som vi havde stor succes med i sidste sæson, og det går faktisk også rigtig godt, vi får presset Fredericia til at lave nogle tekniske fejl og får herefter selv nogle scoret nogle hurtige mål. Desværre havde vi ikke spillere med til at kunne blive ved med at dække offensivt og vi blev derfor nødt til at gå længere tilbage igen i anden halvleg. Den sidste del af kampen blev virkelig op ad bakke for os, vi begynder at spille egoistisk i angrebet og tog masser af løse skud, i stedet for at spille hinanden gode. Så det er nok den største grund til nederlaget blev så stort som det gjorde, et nederlag på 10-12 mål havde været acceptabelt, for det var et rigtigt godt hold vi mødte og de var bedre i alle spillets faser.
Vi må arbejde hårdt til træning den kommende uge, med det skrevet bag øret at vi skal spille som et hold og blive ved med at kæmpe og fighte kampen igennem, ligegyldigt hvad der står på måltavlen.
Redninger: Kevin Jensen 12
Scoringer: Peter Eg 4, Mads Thomsen 3, Malthe Larsen 2, Nicklas Bruslund 1, Jeppe Dinesen 1, Mathias Vejlgaard 1.
Team Nord ”man of the match” blev Peter Eg
Næste gang vi skal i aktion er søndag den 3. november vi på hjemmebane i Ølgod tager imod Vejle Håndbold. Vejle spillede uafgjort med Fredericia i deres første kamp, så der venter os uden tvivl en svær opgave, men vi er klar og vi vil gøre hvad vi kan.

Træner

Peter Vestergaard